ראמן עם סקווש ג'ינג'ר קלוי ובטן חזיר פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 124 גרם חלבון 129 גרם של שומן, וסך הכל 2109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סאקי, חמאה, בטן חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. נסו בטן חזיר צלויה פריכה, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו חזיר בטן ראמן עם ירקות באביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מרק בשר חזיר בטן: מחממים תנור ל 45
מרכיבים שתצטרך
2
שים צלעות חזיר ועוף על תבנית אפייה מעוטרת. צלוי, מסתובב מדי פעם, עד שחום היטב, 20 עד 30 דקות. בינתיים, לבשל גזר, בצל, וחצי שום עם שמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שיטאקים, בשר צלוי, וכל מרק אבל 1 כוס לסיר. להשליך שומן מן המחבת המשמש בשר, להוסיף כוס הנותרים של מרק, וחום על תנור, ערבוב, כדי לשחרר חתיכות השחמה; לשפוך לתוך סיר. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הבשר נופל את העצמות, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, לחתוך את בטן חזיר לחתיכות, כל אחד על 1 1/2 על ידי 2 ב. שים בסיר גדול עם 3 כוסות מים, 1 כוס סאקה, מלח, סוכר, רוטב סויה, זנגביל, עשב לימון, ואת השום הנותר. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד רך מאוד כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז, השלכת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
6
Broiler Preheat עם rack להגדיר 3 ב. מהחום. שים בצד שומן בטן חזיר על תבנית אפייה מעוטרת. צלוי עד שחום היטב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
העברה ללוח ולפרוס לרוחב 1/2 ב. עבה.
8
מסננים מרק מ שלב 2 (להשליך מוצקים), דל שומן להשליך. לנגב סיר נקי; להחזיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף קומבו וחום עד בועות להופיע.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. תיפטר מקומבו.
מרכיבים שתצטרך
11
להקציף ב סאקי הנותרים ואת מיסו. שים את המרק בצד.
מרכיבים שתצטרך
12
הכן סקווש: מחממים תנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
13
לזרוק מרכיבים 9-by 13-in. מחבת ואופים, פונה מדי פעם, עד סקווש הוא השחמה ומכרז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים סיר מים לרתיחה ומבשלים אטריות עד רק מכרז, 2 עד 3 דקות. במידת הצורך, לחמם מרק מיסו עד אידוי; חזיר חם סקווש בתנור. מסדרים קומץ נבטי שעועית בכל אחד 6 קערות גדולות, עמוקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף אטריות. מצקת מרק עליהם, ולאחר מכן לארגן חזיר, סקווש, גרגיר מים, בצל ירוק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3
* חפש צלעות חזיר הרים בר קיימא בטן בחנויות כמו שוק מזונות מלאים. ייתכן שיהיה עליך להזמין במיוחד את בטן החזיר מהקצב שלך. מצא קומבו וג ' ינג ' ר כבוש jarred במעבר מזונות אסיה ומיסו עם מזון מקורר.