רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול
רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 453 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות ואספו ריקוטה מחלב מלא, שמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. נסו רביולי גבינת עשבי תיבול שום קלוי בתנור, דלעת חמאה, פסטו מרווה וטארט גבינת שמנת שום ועשבי תיבול פייסן ברטון-גולשי כסף, ו מרק רביולי עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לפסטו: במעבד מזון שלבו את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הנענע, הפרמזן, הצנוברים, רסק האנשובי, הפלפל והשום. דופק עד שמנמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהפסטו חלק.
לרביולי: בקערה בינונית מערבבים יחד את הריקוטה, המוצרלה, המסקרפונה, הפרמזן, פירורי הלחם, אגוז המוסקט, 3/4 כפית המלח והפלפל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה 1 כפית מים עד חלקה.
בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות את שולי עטיפות הוונטון בתערובת הביצים. כף 1 כף רמה של המילוי למרכז של כל עטיפה וונטון. קפלו את הפינות הנגדיות של כל עטיפת וונטון ליצירת צורות משולש. אוטמים את הקצוות בחוזקה, לוחצים החוצה כל אוויר סביב המילוי. (ניתן להכין כמה שעות מראש. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.)
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את 1 1/2 כפות המלח הנותרות ואת שמן הזית. בקבוצות מוסיפים את הרביולי למים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, כ -3 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים בזהירות את הרביולי ומסננים במסננת.
מעבירים את הרביולי לקערות מרק רדודות. כף את הרוטב מעל הרביולי והגיש.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.