רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 453 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות ואספו ריקוטה מחלב מלא, שמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. נסו רביולי גבינת עשבי תיבול שום קלוי בתנור, דלעת חמאה, פסטו מרווה וטארט גבינת שמנת שום ועשבי תיבול פייסן ברטון-גולשי כסף, ו מרק רביולי עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לפסטו: במעבד מזון שלבו את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הנענע, הפרמזן, הצנוברים, רסק האנשובי, הפלפל והשום. דופק עד שמנמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהפסטו חלק.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
לרביולי: בקערה בינונית מערבבים יחד את הריקוטה, המוצרלה, המסקרפונה, הפרמזן, פירורי הלחם, אגוז המוסקט, 3/4 כפית המלח והפלפל.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה 1 כפית מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות את שולי עטיפות הוונטון בתערובת הביצים. כף 1 כף רמה של המילוי למרכז של כל עטיפה וונטון. קפלו את הפינות הנגדיות של כל עטיפת וונטון ליצירת צורות משולש. אוטמים את הקצוות בחוזקה, לוחצים החוצה כל אוויר סביב המילוי. (ניתן להכין כמה שעות מראש. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את 1 1/2 כפות המלח הנותרות ואת שמן הזית. בקבוצות מוסיפים את הרביולי למים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, כ -3 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים בזהירות את הרביולי ומסננים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
רביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מעבירים את הרביולי לקערות מרק רדודות. כף את הרוטב מעל הרביולי והגיש.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.