קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

רביולי די ריקוטה אי אספרגי קון סלסה די פיסלי

רביולי די ריקוטה אי אספרגי קון סלסה די פיסלי
Ravioli di Ricottan E Asparagi con Salsa di Piselli עשוי להיות רק את הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה, שמן זית, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס, אפונה ובזיליקום (Piselli con Asparagi E Basilico), סלק וריקוטה רביולי, ו רביולי אספרגוס וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן. לבשל חשופה עד אפונה הם פשוט רך, על 3 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
העברת תערובת לבלנדר; מחית עד חלקה (רוטב יהיה דק). מתבלים במלח ופלפל. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
חותכים העליון 3 אינץ 'את אספרגוס; לחתוך לאורכים 1/2 אינץ'. מבשלים בסיר של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
ניקוז; מקום בקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ניקוז; טפיחה יבשה.
6
מערבבים גבינה ונענע בקערה בינונית. מערבבים באספרגוס. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בצע הוראות להכנת ו מתגלגל בצק פסטה ביצה טרי לתוך גיליונות. החל 1 אינץ ' מ 1 צד קצר של גיליון פסטה 1, טיפת מילוי ריקוטה על ידי כפית מעוגלת במרכז הגיליון, ריווח תלוליות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8
מברשת קצוות פסטה ובין תלוליות של מילוי קל עם מים. מכסים עם גיליון פסטה שני, לחיצה על סביב מילוי כדי לחסל כיסי אוויר לאטום. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך פסטה בין מילוי, חיתוך הצדדים כדי ליצור רביולי 2-עד 2 1/4 אינץ'. חזור עם יותר פסטה ומילוי שנותר, מה שהופך על 3
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
(עתודה שנותר פסטה לשימוש נוסף, חיתוך לצורות וייבוש על משטח עבודה מקומח.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת; לתת יבש 30 דקות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל ravioliin סיר גדול מאוד של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב בעדינות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
לנקז רביולי. מחלקים רוטב אפונה חם בין 6 צלחות. למעלה עם רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
טפטוף עם שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)