גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, לעגבניות גפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה מעולה. נסו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles, פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, ו פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר מים על הכיריים כדי להרתיח פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזיר
2
חתוך חצי מהעור מהחציל. השארת קצת עור על יוסיף צבע ומרקם לצלחת. חצילים קטנים, המשרד הם לא מרירים מדי וכאשר הם המשרד, הם לא לספוג כמה שיותר שמן, אז הם לא צריכים להיות מלוחים ולחץ. עם זאת, אם אתה משאיר את כל העור, במיוחד כאשר אתה משתמש חצילים תינוק, העור גובר על הטעם של הבשר ואת המרקם קשה מדי בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים את החצילים לחתיכות בגודל ביס 1-inch-by-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
5
להוסיף 2 סיבובים של שמן זית כתית נוספת למחבת, השום והחציל. הסתובבי וזרקי את החצילים ותבשלי אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן לו חום קלות בקצוות, על 5 דקות, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל.
7
מוסיפים מלח ורביולי למי הפסטה ומבשלים לכיווני החבילה, כ 5 או 6 דקות, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
רביולי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
בעוד הפסטה מבשלת, קוביית עגבניות ומוסיפה אותם לחציל הבישול. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מסננים פסטה מבושלת וצלחת בנפרד או על מגש. למעלה עם חצילים ועגבניות וכל בזיליקום וגבינה. אם אתה צלחת בנפרד, להשתמש 1/4 של בזיליקום ו 2 אונקיות של גבינה, מתפורר, לכל חלק.
רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.