קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

רביולי פסטו עם עוף

רביולי פסטו עם עוף
רביולי פסטו עם עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קישואים, גבינת פרמזן, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו רביולי פסטו עם עוף, רביולי פסטו עם עוף, ו רביולי פסטו עם עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן על 4 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר עוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מרק ורביולי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 4 דקות או עד רביולי במכרז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
מערבבים קישואים, פלפל ועוף לתוך רביולי. מבשלים מעל חום בינוני - גבוה כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך-מכרז ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז. לזרוק עם פסטו.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.