רגאוט ארטישוק האביב עם חזיר ושרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגוט ארטישוק האביב עם חזיר ושרי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם ציר עוף, חזיר סראנו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו האביב ירקות Ragout, מתכון Ragout האביב, ו האביב ירקות Ragout (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את פול ומבשלים עד רק במכרז, 2 עד 4 דקות.
מסננים את פולי fava במסננת ומניחים אותו מתחת למים זורמים קרים עד השעועית הם קרים מספיק כדי להתמודד. מקלפים בעדינות את העור מהשעועית. תניח את השעועית בצד.
מסננים את המים החומציים יוצרים את הארטישוקים וחותכים כל לב לרוחב לפרוסות בעובי אינץ', כולל הגבעולים. לשפשף את הפרוסות עם הצד לחתוך של חצאי הלימון כדי למנוע שינוי צבע, ולאחר מכן להפריש.
מחממים את שמן הזית בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והחזיר ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים חצי שום ואת ארטישוקים פרוסים ומבשלים, ערבוב, במשך כ 1 דקה. מכסים חלקית את המחבת וממשיכים לבשל עד הארטישוק כמעט רך, 5 עד 7 דקות, התאמת החום כך הארטישוק לבשל ללא בראונינג.
מוסיפים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה ומבשלים 1 דקה.
הוסף מספיק מניות בקושי לכסות את הירקות ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים את התבשיל, מכוסה חלקית, עד שכל הירקות רכים, כ 20 דקות.
מוסיפים את פולי fava ומבשלים עד מכרז, כ 5 דקות יותר.
מניחים את הפטרוזיליה ואת השום הנותר במכתש, באמצעות עלי, מועכים אותם למשחה.
מוסיפים את תערובת הפטרוזיליה לנזיד. טעם לתיבול, הוספת מלח ו / או פלפל לפי הצורך ומיץ לימון אם תרצה בכך. מבשלים את התבשיל עד שהטעמים מתמזגים, עוד דקה בערך.
תן לתבשיל להתקרר להתחמם ולהגיש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;