רגאוט פטריות עם פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Ragout פטריות עם polentan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 256 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פולנטה עבה, רוטב מרינרה בבקבוק, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פולנטה עם ראגו פטריות, פולנטה עם סמרטוט פטריות מעושן, ו רגאוט פטריות פולנטה וקרם.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, מלח ופלפל. לטחון עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל, על 5 דקות.
מוסיפים מרינרה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התחמם אם כי, על 3 דקות. תתחמם.
הגדר מתלה 3 אינץ ' ממקור חום broiler preheat לגבוה. קו מחבת סמיך עם נייר; לסכל מעט שמן. מסדרים פולנטה על מחבת צלייה ומטגן עד השחמה קלה, 3 עד 4 דקות. הפעל ומפזרים עם פרמזן. צלייה עד שחום קל וחם, 3 עד 4 דקות יותר.
מחלקים פולנטה בין 4 צלחות. למעלה עם ראגו פטריות.