רגלי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רגלי עוף קלוי עם תפוחי אדמה וכרוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 463 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה רכים, יוקון זהב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. רגלי עוף קלויות בסגנון יווני, תפוחי אדמה וצלפים, עוף צלוי עם תפוחי אדמה וארטישוקים על מצע של כרוב פריך, ו עוף צלוי עם ריבס ותפוחי אדמה עם צ'יפס כרוב פריך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת צלייה גדולה מאוד, לזרוק את כרוב, תפוחי אדמה ובצל עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים בשכבה זוגית.
תניח את העוף על קרש חיתוך, הצד של העור כלפי מטה. חותך באמצע המפרק בין מקלות התיפוף וירכיים. מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את הפפריקה ומניחים על הירקות.
מכסים את המחבת בנייר כסף. צולים את העוף בשליש העליון של התנור במשך 20 דקות.
הסר את הסכל וצלה במשך 30 דקות יותר, עד העוף מבושל דרך והירקות רכים.
מעבירים את העוף לצלחות וכפית הירקות לצד.