רגל טלה בגריל עם חרדל ורוזמרין מתובל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, תרכיז מיץ תפוחים, רגל טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. מתכונים דומים: רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום וחרדל, רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל, ו מתלה בגריל חרדל ורוזמרין של כבש W מיני Marscapone & ריקוטה בזיליקום סופלה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בחומץ.
להקציף במיץ תפוחים להתרכז, חרדל חום, רוזמרין, ושמן. מרינדה העונה לטעום עם מלח גס ופלפל.
מניחים כבש, עצמות בצד למעלה, ב 15x10x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת.
מורחים 1/3 כוס מרינדה מעל המעיל. להתהפך.
מורחים המרינדה הנותרים על כבש. צלחת כיסוי עם ניילון לעטוף; צמרמורת בן לילה.
מתלה ריסוס גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני).
מניחים כבש על גריל עם מרינדה עדיין נצמד (צלחת מילואים עם מרינדה). גריל 15 דקות. הפוך כבש מעל. גריל 15 דקות, צחצוח עם מרינדה מן המנה שמורות. הפוך כבש שוב גריל עד מדחום מוכנס לתוך אוגרי חלק עבה 54° עבור בינוני נדיר, צחצוח לעתים קרובות עם כל המרינדה הנותרים, כ 5 דקות יותר לכל צד.
להעביר כבש למגש. לכסות באופן רופף עם נייר; תן לנוח 15 דקות. פרוס כבש דק; לארגן על מגש לשרת.