קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

רגל צלויה של חזיר בר

רגל צלויה של חזיר בר
רגל צלויה של חזיר בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה מיובאים, יין, בשר עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר בר עטוף בחזירי בר., עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, ו חזיר בר פפרדלה.

הוראות

1
לשפשף את הרגל של חזיר בר בכל רחבי עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רגל חזיר בררגל חזיר בר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים אותו בצלחת רדודה, מכסים אותו באופן רופף, ומקררים אותו במשך 36 שעות.
3
מביאים את היין, עשבי תיבול ותבלינים, ואת הירקות לרתיחה בסיר בגודל בינוני על חום גבוה בינוני ומבשלים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מסננים, שמירה על עלה המפרץ, טימין, פלפל וציפורן, וזורק את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
להקציף בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לשטוף במהירות את המלח והפלפל מהחזיר כדי להסיר את רוב אבל לא את כולו. לטפוח בשר יבש ולמקם אותו בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזירחזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
יוצקים את המרינדה מקורר על זה, להחזיר אותו למקרר, מכוסה באופן רופף, ולתת לו להשרות במשך 36 שעות, הופך אותו לפחות ארבע פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את הרגל של חזיר בר מן המרינדה וללטף אותו יבש. הפוך 20 חריצים זעירים בזה בכל רחבי, ולהכניס ציפורן לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
רגל חזיר בררגל חזיר בר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10
מעבירים את החזיר לתבנית אפייה, ושופכים רבע מהמרינדה על זה. צלי במרכז התנור עד חזיר זהוב מאוד בצד החיצוני, וכאשר אתה חותך אותו הוא ורוד חלש מאוד, אבל לא אדום לפחות, אשר ייקח בערך 2 שעות. בדוק את זה מדי פעם כדי להיות בטוח המרינדה לא התאדה לחלוטין, ושופכים את המרינדה נוספת על הצלי, רבע אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
כאשר חזיר הבר נצלה להסיר אותו מהתנור, ולהגדיר אותו על מגש במקום חם, מכוסה באופן רופף, לשבת לפחות 20 דקות כך המיצים יש סיכוי לסגת בחזרה לתוך הבשר. כדי להכין את הרוטב, להעביר את מיץ הבישול וכל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של צלחת האפייה לסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חזירחזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להקציף במניות עוף או עגל ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית על ידי כרבע, ולאחר מכן מערבבים בג ' לי הנוכחי האדום. המשך לבשל ולטאטא עד שהרוטב הוא חלק וסאטין, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
הסר מהחום.
14
לפני חיתוך החזיר להסיר כמה שיותר ציפורן ככל האפשר. דק לחתוך את חזיר הבר ולסדר אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
15
מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים. או לשפוך את הרוטב על הבשר, או להגיש אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
חוות חץ שבור
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
2
תיבת דואר 530
3
Ingram, TX 78025
4
(80
5
962-4263