רוטבגה עם חרדל ובצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Rutabaga עם חרדל בצל ירוק. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, שמן בוטנים, רוטבגה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כרוב נאפה בגריל עם זיגוג חרדל סיני בצל ירוק, עוגת לפת, ו עוגת לפת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את לפת צהובה ומבשלים עד שזה פשוט נותן דרך כאשר פירסינג עם סכין, על 5 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי החרדל וג ' ינג 'ר ומבשלים עד הג' ינג ' ר מתחיל חום ואת זרעי החרדל מתחילים פופ, על 1 דקה.
מוסיפים את הרוטאבאגה השמורה ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד מעט משחיםופריך, כ -7 דקות.
הסר מהחום, מערבבים את הבצל הירוק, מתבלים במלח ומגישים.