רוטב אורז בר עם תפוחים וערמונים
רוטב אורז בר עם תפוחים וערמונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . לך לחנות ותביא שמן זית, מרק עוף דל מלח, תפוחים של סבתא סמית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אורז בר עם ערמונים, אורז בר עם ערמונים קלויים וחמוציות, ו אורז בר ריחני כתום וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז בר בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד רך ודגנים רק מתחילים להתפצל, כ 45 דקות.
ניקוז. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 218°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
מערבבים אורז מבושל, ערמונים ופטרוזיליה בקערה גדולה.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק ובצל ו sauté עד הבשר הוא השחמה מבושל דרך, ערבוב לעתים קרובות לשבור את הבשר עם מזלג, על 7 דקות.
מוסיפים תפוחים ותימין וsauté 5 דקות. מערבבים במרק עוף, מגרד את חתיכות השחמה.
יוצקים תערובת נקניק מעל תערובת אורז בקערה; מערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן.
אופים עד חם ונוזל נספג כמעט, על 15 דקות.