רוטב ארטישוק-פרמזן שאור
רוטב ארטישוק-פרמזן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, לבבות ארטישוק במרינדה, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו ארטישוק פרמזן מילוי, ארטישוק פרמזן מילוי, ו ארטישוק פרמזן מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת ב 2 מחבתות, כל 10 על ידי 15 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד חום זהוב קלוי, כ 25 דקות. להפוך קוביות מעל עם מרית רחבה מדי פעם. לאחר 15 דקות, להחליף עמדות פאן.
לקצץ ולהשליך קצוות פטריה דהויים. פורסים פטריות.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, לשלב חמאה, פטריות, בצל, סלרי ושום. מערבבים לעתים קרובות עד ירקות משחימים קלות, על 15 דקות.
מוסיפים מעט מרק למחבת ומערבבים כדי לגרד חתיכות השחמה בחינם.
יוצקים 2 כוסות מרק לתוך קערה ולהוסיף לחם קלוי, לבבות ארטישוק, גבינה, תיבול עוף, רוזמרין; לערבב היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. הפוך היטב ההלבשה, להוסיף ביצה, להכות עם מזלג כדי למזג, ולאחר מכן לערבב ביצה עם רוטב.
כפית לתוך 3 ליטר רדוד (9-by 13-in.) תבשיל. עבור רוטב לח, לכסות עם נייר; עבור רוטב פריך, לא לכסות.
אופים בתנור 325 עד 350 עד חם (לפחות 150 במרכז) או משחימים קלות, כ 50 דקות (1 שעה אם מקורר).