רוטב ברביקיו אל פסטור
אל פסטור ברביקיו רוטב יכול להיות רק את הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 48 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עגבניות, בצל, צ'ילי צ' יפוטלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב הבולונז של הכומר ריאן, קני רוג'רס ברביקיו רוטב-בעוד הם לא יכולים להיות בסביבה יותר, אתה יכול לעשות רוטב ברביקיו בדיוק כמו שלהם, ו רוטב ברביקיו אני (מתכונים דומים).
הוראות
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
מניחים את העגבנייה על תבנית אפייה, וצולים, הופכים מדי פעם, עד להשחרה מכל הצדדים. לאחר שתסיים, הסר ותן להתקרר עד.
בינתיים, ארזו את הצ 'ילי של ניו מקסיקו, צ' יפוטלה צ 'ילי, גוג' ילו צ 'ילי, צ' ילי אנצ ' ו, בצל ושום לצנצנת זכוכית של חצי ליטר.
מפזרים אבקת חרדל, מלח ים, פלפל שחור, כוסברה וציפורן.
מוציאים את הקליפה מהעגבנייה שהתקררה, חוצים לשניים וסוחטים את הזרעים. קוצצים גס את העגבנייה ומניחים אותה בצנצנת.
יוצקים פנימה מחצית ממיץ האננס. מקררים לפחות 2 שעות כדי לרכך את הפלפלים.
מכניסים את תערובת הצ ' ילה למעבד מזון, ודופקים מספר פעמים לקצוץ גס את הפלפלים.
יוצקים פנימה את יתרת מיץ האננס, מיץ המנגו והחומץ. מערבבים היטב עד קצוץ דק, כ 2 דקות.
יוצקים את תערובת הפלפל בחזרה לתוך צנצנת זכוכית, חותם עם מכסה, לקרר לפחות 1 בשבוע.
לאחר שבוע 1, יוצקים את מחית פלפל בחזרה לתוך מעבד מזון, ומערבבים 2 דקות עד חלקה.
יוצקים לסיר גדול, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם למשך 30 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס מים ומחזירים למעבד המזון. פירה 1 דקה.
מניחים מסננת רשת תיל גדולה מעל סיר נקי, ומכניסים לתוכו 4 עד 6 שכבות של בד גבינה לכיסוי.
יוצקים פנימה את מחית הפלפל, ומניחים לטפטף לסיר למשך 30 דקות. אספו את פינות בד הגבינה, וסובבו בעדינות יחד כדי לחלץ את כל הנוזלים מעיסת הפלפל. להיות עדין כדי להבטיח שאף אחד מוצקים הם לחצה לתוך הסיר.
מחזירים את הסיר לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 30 דקות עד שהגיע לעובי הרצוי. זכרו שהוא יתעבה מעט כשהוא מתקרר.
בואו להתקרר, ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.