קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות9
מגזין

רוטב ברביקיו אל פסטור

רוטב ברביקיו אל פסטור
אל פסטור ברביקיו רוטב יכול להיות רק את הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 48 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עגבניות, בצל, צ'ילי צ' יפוטלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב הבולונז של הכומר ריאן, קני רוג'רס ברביקיו רוטב-בעוד הם לא יכולים להיות בסביבה יותר, אתה יכול לעשות רוטב ברביקיו בדיוק כמו שלהם, ו רוטב ברביקיו אני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים את העגבנייה על תבנית אפייה, וצולים, הופכים מדי פעם, עד להשחרה מכל הצדדים. לאחר שתסיים, הסר ותן להתקרר עד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
בינתיים, ארזו את הצ 'ילי של ניו מקסיקו, צ' יפוטלה צ 'ילי, גוג' ילו צ 'ילי, צ' ילי אנצ ' ו, בצל ושום לצנצנת זכוכית של חצי ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל גואחילופלפל גואחילו
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מפזרים אבקת חרדל, מלח ים, פלפל שחור, כוסברה וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
5
מוציאים את הקליפה מהעגבנייה שהתקררה, חוצים לשניים וסוחטים את הזרעים. קוצצים גס את העגבנייה ומניחים אותה בצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
יוצקים פנימה מחצית ממיץ האננס. מקררים לפחות 2 שעות כדי לרכך את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מכניסים את תערובת הצ ' ילה למעבד מזון, ודופקים מספר פעמים לקצוץ גס את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
יוצקים פנימה את יתרת מיץ האננס, מיץ המנגו והחומץ. מערבבים היטב עד קצוץ דק, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
9
יוצקים את תערובת הפלפל בחזרה לתוך צנצנת זכוכית, חותם עם מכסה, לקרר לפחות 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
לאחר שבוע 1, יוצקים את מחית פלפל בחזרה לתוך מעבד מזון, ומערבבים 2 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
יוצקים לסיר גדול, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם למשך 30 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס מים ומחזירים למעבד המזון. פירה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מניחים מסננת רשת תיל גדולה מעל סיר נקי, ומכניסים לתוכו 4 עד 6 שכבות של בד גבינה לכיסוי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
יוצקים פנימה את מחית הפלפל, ומניחים לטפטף לסיר למשך 30 דקות. אספו את פינות בד הגבינה, וסובבו בעדינות יחד כדי לחלץ את כל הנוזלים מעיסת הפלפל. להיות עדין כדי להבטיח שאף אחד מוצקים הם לחצה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מחזירים את הסיר לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 30 דקות עד שהגיע לעובי הרצוי. זכרו שהוא יתעבה מעט כשהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
בואו להתקרר, ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.