קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב בשר רזה

רוטב בשר רזה
רוטב רזה הוא חלב חינם רוטב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, סלרי, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו רוטב כפרי (רוטב שמנת) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 2-סיר ליטר, מרק חום, בצל, גזר וסלרי לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
יוצקים מרק דרך מסננת, הקשה על ירקות בקלילות כדי לחלץ מיץ. להחזיר מרק לסיר; להשליך ירקות.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בקערה קטנה, מערבבים מים, רוטב סויה, קמח ועופות תיבול עם חוט להקציף עד חלקה. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך מרק בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
חום לרתיחה. לבשל על 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד עבה תוסס.