רוטב חמוציות מוקרם
רוטב חמוציות קרוש נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 119 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם מקל קינמון, חמוציות, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב חמוציות-ג'ינג'ר Jellied, ערמות רוטב חמוציות עם ג'לי כתום, ו רוטב חמוציות מוקרם עם Grand Marnier.
הוראות
מניחים מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום ומניחים אותו בצד. אם אתה מתכנן unmold רוטב חמוציות, לרסס 1-1 / 2 כוס קערה, ramekin, או עובש דקורטיבי עם ספריי בישול ולהגדיר אותו בצד.
מערבבים את החמוציות, הסוכר, 1/2 כוס המים, ואת מקל הקינמון בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער מתחילים להתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות.
הסר וזרוק את מקל הקינמון ושפוך את תערובת החמוציות למסננת. יש לשטוף את הסיר ולהניח אותו בצד. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקי חמוציות לגרד את החלק התחתון של המסננת עד שכל הנוזל כבר חולץ; להגדיר את הנוזל בצד. (אתה צריך בערך 1 כוס.) Discard the contents of the strainer.
יוצקים את המים 1/4 כוס הנותרים לתוך קערה קטנה.
מפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח ולתת לו לעמוד ללא הפרעה עד שהוא מתרכך, על 3 דקות (זה יתחיל להיראות גלי ומקומט).להחזיר את נוזל חמוציות מתוח למחבת נקייה ומערבבים בתערובת ג ' לטין וגלידת תפוזים.
מניחים על חום נמוך ומקציפים ברציפות עד הג ' לטין מומס וכבר לא מרגיש גרגרי, על 2 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל או את הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
להעביר את התערובת עובש מוכן להכניס למקרר עד שנקבע, לפחות 2 שעות. כדי unmold, לטבול את התבנית לתוך מים חמים (לא חם) במשך כ 10 שניות. הפעל את קצה סכין או מרית גומי בין רוטב jellied והתבנית כדי לשחרר את הקצוות, ולאחר מכן להתהפך על צלחת הגשה. חזור למקרר כדי refirm במידת הצורך, על 20 דקות.