רוטב לחם שאלוט חמאתי
מתכון חמאתי רוטב לחם שאלוט יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם זרעי טימין, חלב מלא שומן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לחם שמנת ורוטב שאלוט, פודינג לחם דונאט עם רוטב רום חמאה, ו לחם בועה חמאתי.
הוראות
מחממים את החמאה והשמן במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את שאלוט, ציפורן, טימין ומפרץ ומבשלים בעדינות רבה במשך 15 דקות עד רך, שקוף וזהב חיוור.
הסר את שיני, להוסיף את החלב והפלפל, ואז להביא רתיחה עדינה במשך 10 דקות. מערבבים את פירורי הלחם, לתת לו עוד 5 דקות בערך על חום נמוך מאוד עד הלחם צנח יפה, ואז מערבבים את השמנת אגוז מוסקט. דגים את הגבעולים מן הקורנית העלים יהיו נפלו. מתבלים לפי הטעם. כדי לשרת, באח על קצת יותר אגוז מוסקט, טפטוף עם קצת יותר שמנת לקשט עם עלה דפנה.