רוטב עגבניות איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רוטב עגבניות איטלקי. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 32 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עצמות צוואר בקר, רוטב עגבניות, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: קציצות איטלקיות מסורתיות עם רוטב יום ראשון, נקניק איטלקי מתוק עם רוטב אדום ופסטה, ו Nasi Daging Kedah & Air Asam עגבניות (אורז בקר קדאח עם רוטב חמוץ עגבניות).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים 1 כוס יין אדום, שמן זית, עצמות צוואר בקר, בצל, סלרי, גזר, שום ופלפל שחור במחבת צלייה; מערבבים למעיל.
צלי עצמות צוואר ותערובת ירקות בתנור שחומם מראש עד שהירקות רכים, 1 שעה. מערבבים בערך 2 כפות יין אדום תוך גירוד כל חתיכות משחימות של מזון את החלק התחתון של המחבת. צלוי עד ירקות משחימים, כ -30 דקות נוספות.
יוצקים תערובת ירקות לתוך סיר מרק 16 ליטר מעל חום בינוני נמוך; מבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות שזיפים, רוטב עגבניות, מים, בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה; מערבבים היטב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מפחית, 8 שעות.
הסר עצמות צוואר מהרוטב; לגרד מח מעצמות.
הוסף מח לרוטב ומבשל עד מומס, 1 עד 2 שעות נוספות.
רוטב העברה לבלנדר בקבוצות, בלנדר מילוי לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית עד חלקה.