אם יש לך צימוקים זהובים, garam masala, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו צ'אטני בצל ומנגו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם שמן פתיתי צ ' ילי בסיר בינוני על בינוני. כאשר השמן מתחיל לבעבע סביב פתיתים להוסיף בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים זנגביל ושום וממשיכים לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מוסיפים מנגו, סוכר, חומץ, צימוקים, garam masala, מלח, זרעי חרדל למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מנגו הם מרככים ורוטב הוא עבה וסירופ, על 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
גארם מסאלה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה