קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

רולדת עוף עם ירקות מעורבים ותפוחי אדמה מטוגנים במחבת

רולדת עוף עם ירקות מעורבים ותפוחי אדמה מטוגנים במחבת
רולדת עוף עם ירקות מעורבים ותפוחי אדמה מטוגנים במחבת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 399 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ושלם 30 משרת 2 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש גזר, חצאי חזה עוף, פלפל חריף ומלח ופלפל כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פאן קאי (קערת ירקות מעורבים בגודל קינג), ירקות מעורבים מוקפצים של קן הום, ו ירכי עוף מטוגנות במחבת עם קרם פנצ'טה מעל תפוחי אדמה קונפי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עם פטיש בשר, קילו חצאי חזה עוף עד דק. שמים כל חצי על פיסת ניילון גדולה ומתבלים עוף במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
במחבת מטגנת על אש בינונית מחממים 1 כף שמן ומקפיצים את הירקות עד שהם רכים. מחלקים את הירקות לשניים ומסדרים במרכז כל חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מגלגלים כל עוף לבול עץ ועוטפים היטב בניילון. קושרים את קצות העטיפה לקשר. מכסים את תחתית תבנית אפייה רדודה במים ומוסיפים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים עד לבישול, בערך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את 1/2 כוס שמן הזית שנותרה. כשהשמן חם מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוציאים מהשמן למגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מוציאים את העוף מהתנור לקרש חיתוך. זורקים את הניילון ופורסים. מסדרים את תפוחי האדמה על צלחות הגשה ומעליהם את העוף.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. הווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמןשוהל ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמןשוהל ריזלינג טרוקן
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמןשוהל ריזלינג טרוקן
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך משיי להפליא, מלוח ומנוסח; פריחת הדובדבן והסקרי באולטרה היי-דפנס; ניפ עדין של חוט צ ' ילה בגימור אינו מפריע למורכבות הקרירה והקלילה. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.