קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

רולים של דלעת

רולים של דלעת
לחמניות דלעת עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 149 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 12 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם שמרים, סוכר חום, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . ציון זה אינו מצוין כל כך. מתכונים דומים: חטיפי דלעת פיסטוק ללא גלוטן , דלעת אפויה ופטרוזיליה , ומרק דלעת ותפוחים .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים סוכר; נותנים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את החלב, הדלעת, החמאה, הסוכר החום והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
סכין קילוףסכין קילוף
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים קמח חיטה מלאה. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות. מוסיפים מספיק קמח רב תכליתי עד לקבלת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
4
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-10 דקות.
5
מניחים בקערה מצופה בספריי שמן, הופכים פעם אחת כדי לצפות את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
חורצים את הבצק ומעבירים אותו למשטח מקומח; מחלקים אותו ל-20 חתיכות. יוצרים כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
אגרוףאגרוף
7
מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה מצופות בתרסיס שמן. בעזרת סכין חדה, חורצים חתכים רדודים על גבי הלחמניות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 11-13 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
מוציאים מהתבניות לרשתות צינון.