רולים של דלעת
לחמניות דלעת עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 149 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 12 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם שמרים, סוכר חום, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . ציון זה אינו מצוין כל כך. מתכונים דומים: חטיפי דלעת פיסטוק ללא גלוטן , דלעת אפויה ופטרוזיליה , ומרק דלעת ותפוחים .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים סוכר; נותנים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את החלב, הדלעת, החמאה, הסוכר החום והמלח.
מוסיפים קמח חיטה מלאה. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות. מוסיפים מספיק קמח רב תכליתי עד לקבלת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-10 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי שמן, הופכים פעם אחת כדי לצפות את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
חורצים את הבצק ומעבירים אותו למשטח מקומח; מחלקים אותו ל-20 חתיכות. יוצרים כל חתיכה לכדור.
מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה מצופות בתרסיס שמן. בעזרת סכין חדה, חורצים חתכים רדודים על גבי הלחמניות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 11-13 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות צינון.