קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רול-אפס סלמון

רול-אפס סלמון
מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרגרינה, רוטב "נס עם קצפת", מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לקצץ ולהשליך קרום מן הלחם. לחם לשטח עם מערוך לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מערבבים סלמון, רוטב, 1 כף. שמיר ומיץ לימון עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מורחים 1 כף גדושה תערובת סלמון על חצי מכל פרוסת לחם; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים חצייה לשניים; מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
מברשת עם מרגרינה; מפזרים שמיר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
אופים 15 דקות. או עד שחום קל.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.