רול בשר בסגנון איטלקי
רול בשר בסגנון איטלקי דורש כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 263 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.75 דולר למנה. אם יש לכם בצל, לחם, בשר בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. נסו כיכר בשר בסגנון איטלקי , כיכר בשר בסגנון איטלקי ובשר ותפוחי אדמה בסגנון איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מעבדים לחם בבלנדר או במעבד מזון עד שנוצרים פירורים דקים; להעביר לקערה. באותו בלנדר, משלבים את הביצה, המים, הבצל, הסלרי, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים לתוך פירורי הלחם. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
על 16 אינץ'. x 12 אינץ'. פיסת נייר שעווה, מעצבים את תערובת הבשר לתבנית של 11 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן. למעלה עם בשר הבקר והגבינה היבשים עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצה.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; לצבוט כדי לאטום קצוות.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה בתוך 11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.