מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 488 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לך אבוקדו, שומשום, נורים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט מנגו ואבוקדו סרטן, סלט סרטן עם אבוקדו ומנגו, ו מנגו מגדל סרטן עם אבוקדו.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחצלת סושי במבוק
2
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים
3
הצעת הגשה: ווסאבי, זנגביל מתוק הרים, רוטב סויה
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
ג ' ינג ' ר
ווסאבי
4
בקערה בינונית, מערבבים יחד את בשר סרטנים, מיונז, מיץ לימון וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מיונז
בשר סרטנים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים חתיכת ניילון נצמד על מחצלת הסושי. באמצעות אצבעות רטובות, מורחים 1 1/4 כוסות אורז באופן שווה מעל לעטוף פלסטיק כדי ליצור מלבן מעט קטן יותר מאשר מחצלת סושי.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
אורז
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
להניח סדין של נורים על האורז. סדר 1/4 של תערובת הסרטן לאורך מרכז נורי עוזב גבול 2 אינץ ' בחלק העליון. למעלה תערובת הסרטן עם 1/4 של פרוסות אבוקדו, 1/4 של פרוסות מנגו, ו 1/4 של פרוסות פלפל אדום. באמצעות מחצלת סושי כמדריך, לקפל את האורז על המילוי להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
פרוסות אבוקדו
מנגו
סרטן
נורים
אורז
גלול
7
הסר את עטיפת הפלסטיק. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
מפזרים כל גליל עם זרעי שומשום שחור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחור
גלול
9
כדי לשרת, באמצעות סכין חדה, לחה, לחתוך כל גליל לתוך 6 חתיכות (מחדש רטוב הסכין לאחר כל פרוסה). מסדרים את לחמניות הסרטן על מגש הגשה ומגישים עם ווסאבי, זנגביל חמוץ מתוק ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבוש
רוטב סויה
ווסאבי
גלול
סרטן
ציוד שתשתמש בו
סכין
10
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים
11
מניחים את האורז והמים בסיר בינוני על אש גבוהה. מביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
12
מפזרים את החומץ על האורז ומערבבים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
אורז
13
מעבירים את האורז המבושל לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אפשר לאורז להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. את יכולה לנסות שרדונה של אובר לורן ויניארד. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 139 דולר לבקבוק.