רול שוקולד
רול שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שוקו, קצפת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שוקולד רול-אאוט, גליל שוקולד קל מאוויר, ו עוגת שוקולד רול (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית גריז וצדדים של 15-x 10 אינץ 'מחבת ג' לירול; קו עם נייר שעווה. שמן שעווה נייר ואבק עם קקאו. שים את המחבת מוכנה בצד.
מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען, להכות עד עבה וחיוור. מערבבים בהדרגה 1/2 כוס קקאו, 1 1/2 כפיות וניל, וקורט של מלח, פועם עד מעורבב היטב.
לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס; בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, מכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות לתוך תערובת קקאו.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת ג ' לירול מוכנה.
אופים ב 375 במשך 12 עד 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
לנפות 2 כפות קקאו במלבן 15-x 10 אינץ ' על מגבת בד.
הסר עוגה מהתנור, להפעיל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר את העוגה, ולהפוך את העוגה על מגבת מוכנה.
לקלף נייר שעווה את העוגה; לקצץ את הקצוות עוגה, ולהשליך. החל מקצה קצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד; מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט להתקרר.
מקציפים שמנת במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד קצף; להוסיף 1/2 כוס אבקת סוכר, נשאר 1/4 כוס קקאו הנותרים 1 כפית וניל. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
פרוש עוגה, והתפשט באופן שווה עם תערובת קצפת, משאיר גבול 1 אינץ ' בקצוות. Reroll עוגה ללא מגבת, ומקום, בצד התפר למטה, על מגש הגשה; לקשט, אם תרצה בכך.