רומיין, אבוקדו בגריל, וסלט תירס מעושן עם רוטב צ'יפוטלה-קיסר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רומיין, אבוקדו בגריל, וסלט תירס מעושן עם צ'יפוטלה-קיסר רוטב. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פירמה-בשלים 6-עד 8-אונקיות אבוקדו, שמן צמחי, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט רומיין עם אבוקדו ?קיסר? הלבשה, סלט רומיין בגריל עם רוטב אבוקדו-בזיליקום מוקרם, ו סלט קיסר עוף בגריל עם רוטב חריף צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם חם (חום גבוה לגז); ראה הליך צלייה.
שים פרמזן בקערה בינונית ומוסיף שמן זית בזרם איטי, מקציף.
לטאטא מיץ ליים, שום, צ ' יפוטלס, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
לשפשף שמן צמחי על תירס לחתוך צדדים של אבוקדו, ואז העונה עם 1/8 כפית כל אחד מלח ופלפל. אבוקדו גריל, הצדדים לחתוך למטה, ותירס, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, הפיכת תירס מדי פעם, עד זהוב חום, 3 עד 4 דקות.
מקלפים אבוקדו ופרוסה דקה.
חותכים גרעינים תירס מן הקורים.
לזרוק רומיין עם רוטב ומגישים עם אבוקדו ותירס.
תירס ואבוקדו יכול להיות בגריל, בקבוצות במידת הצורך, במחבת גריל חם משומן קלות על חום בינוני גבוה.