קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

רוסטביף עם רוטב

רוסטביף עם רוטב
רוסטביף עם רוטב עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוסטביף ורוטב, רוסטביף עם רוטב, ו בשר בקר צלוי Po ' Boy עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
קו 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ מחבת או תנור של תנור שלך מחבת עם גיליון של רדיד אלומיניום כבד מספיק גדול כדי לעטוף את הצלי במלואו. הצד המבריק של נייר הכסף צריך להיות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מפזרים את הצלי מכל הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותו במרכז הנייר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מורחים את פרוסות הבצל על החלק העליון של הצלי ושופכים את החומץ סביבו. להביא את הקצוות של רדיד יחד לקפל כמה פעמים, ולאחר מכן לקפל את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הצלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לתוך המחבת סביב צלי עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
אופים עד הבשר הוא מזלג במכרז וחום, 3 עד 4 שעות. בדוק את מפלס המים במחבת באופן קבוע במהלך הבישול ומלאו אותו במידת הצורך. אם מיץ כלשהו מחלחל מן החותמות לסכל במהלך הקלייה, לשמור אותו לשימוש בהפיכת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
כאשר הצלי נעשה, להסיר את החבילה מן תבנית האפייה ולתת לו להתקרר במשך כמה דקות. פתח את החבילה בזהירות כדי לשמר את כל המיצים ולהעביר את הבשר למגש. מכסים באוהל של נייר כדי לשמור אותו חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
יוצקים את מיצי הקלייה לתוך כוס מדידה ולתת את השומן לעלות על פני השטח. לרפרף את השומן, הזמנת 4 כפות בסיר ולזרוק את השאר. (אם השומן מודד פחות מ 4 כפות, להוסיף מספיק חמאה כדי לפצות את ההבדל.)
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
למדוד את הנותרים defatted pan juices ו reserve. אם יש לך פחות מ 2 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
מוסיף את הקמח לשומן בסיר ומערבבים עם מקציף חוט לעשות רביכה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הקמח הוא השחמה קלות, על 1 דקה. לאט לאט להקציף את מיצי פאן שמורות ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
חותכים את הצלי או לחתוך אותו לחתיכות (זה יהיה רך מאוד), ומגישים אותו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות