מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עגבניות שרי, כוסברה, כף מיץ לימון, ואבקת צ'ילי קלה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מפזרים את הבצל בדיל צלוי, מתבלים וצולים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חרוך ומתרכך. חזור עם הפלפלים במשך 20 דקות, ואז הקורג ' ט רק 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מחממים מחבת לא דביקה. חותכים את חצילים לתוך 2-3cm סיבובים עבים לארגן במחבת (רק לחתוך את מה שאתה יכול להתאים במחבת שלך בכל פעם בישול פרוסות טרי לחתוך בקבוצות צריך למנוע מהם הולך חום). מבשלים מעל חום גבוה עד חרוך משני הצדדים, ולאחר מכן להסיר צלחת מיקרוגל הוכחה. חזור בקבוצות עד שכל הם צ ' יפס יפה ושחמה. מכסים את הצלחת עם סרט נצמד, לתקוע בכמה חורים, ואז מיקרוגל את חצילים על גבוה במשך כ 5 דקות עד רך. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. רבע הפרוסות, או לחתוך לחתיכות. (מכיוון שאתה מטגן ללא שמן, הם ישרפו לפני שהם מבושלים דרך, כך גימור במיקרוגל הוא אידיאלי. אם אין לך אחד, פשוט להוסיף את הרוטב הסופי 10-15 דקות מבשלים, אבל הם עלולים להיפרד קצת.)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
תוך צליית הירקות, לשים את השום במחבת הלא מקל או מחבת גדולה עם כוס קטנה של מים. מבשלים עד שהמים כמעט נעלמו, ואז עצה בעגבניות שרי וקצוץ, סוכר, חומץ והרבה תיבול. מבשלים במשך 20 דקות עד מעובה ו חצוף. טעם לתיבול, ואז לכבות ולשלב עם הירקות. מגניב, לחלק ל 10 מנות להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כדי לשמש אפיית ירקות יוונית עם פטה (משמש 1, prep 10 דקות, לבשל 15 דקות): מערבבים עשבי תיבול דרך 1 המגישה רטטוי הפשיר קצה לתוך מנה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מפזרים פירורי לחם, ואז מוסיפים פטה עם קמצוץ יותר עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
אופים ב 200c/180c מאוורר / גז 6 עבור 15 דקות אם הפשיר, או 25-30 דקות מ קפוא. לזרוק פנינה התינוק משאיר עם בצל אביב, מלפפון ומיץ לימון.
מוסיפים כמה כפות מים למחבת עם זרעי כמון ואבקת צ ' ילי. מבשלים, וממש לפני שהמים מתאדים, מערבבים ב 1 מנה של רטטוי מפשיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים דרך, ואז מערבבים בכוסברה. חצי מתפוח האדמה, למעלה עם צ ' ילי צמחוני ויוגורט יווני.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מגישים עם עלי רקטות לבושים במיץ לימון. למנה: 270kcals, חלבון 14g, פחמימות 50g, שומן 3g, ישב שומן 0g, סיבים 12g, סוכר 20g, מלח 0.4 g
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חזה עוף רוטיסרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
כדי לשמש פלפלים ממולאים גביני (משמש 2, prep 15 דקות, לבשל 20 דקות): פלפלים חצוי במורד הגבעולים לגרד את כל הזרעים. לחלק 1 מנה של ratatouille מופשר בין חצאי הפלפל. באח מעל צ ' דר, ואז אופים עבור 15-20 דקות ב 200c/180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מגישים עם ברוקולי ותרד השליך עם חומץ בלסמי. למנה: 173 קלוריות, חלבון 12 גרם, פחמימות 21 גרם, שומן 4g, שומן שבת 2g, סיבים 10 גרם, סוכר 20 גרם, מלח 0.4 גרם
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)