תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled). מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, עלי מרווה, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled), Ribollita (מרק לחם איטלקי), ו ריבוליטה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיין ושטוף את השעועית לפני הצבת אותם בסיר גדול עם המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 5 דקות. כבה חום, לכסות, ולתת לעמוד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז.
3
מניחים את השעועית, מרק עוף, שום, עלי מרווה, עלי דפנה ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז, על 2 שעות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר 1 כוס שעועית. השליכו את עלי המפרץ ועלי מרווה. מערבבים את תערובת השעועית הנותרת עם מערבל יד עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מערבבים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה, כרוב, צ ' ארד שוויצרי, כרוב עם בצל. מערבבים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי, ומבשלים עד שהירוקים נבלו, תוך ערבוב לפחות פעם אחת, כ -20 דקות. מערבבים בתערובת פריד שעועית, ומבשלים 40 דקות עד התערובת מתעבה. מערבבים את השעועית השמורה. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן