ריבועי עוגת גבינה אוכמניות
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. וזה לא כל כך מדהים. נסו ריבועי עוגת גבינה אוכמניות, ריבועי עוגת גבינה אוכמניות, ו ריבועי עוגת גבינה עם אוכמניות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. במחבת מרובעת 8 או 9 אינץ', לזרוק דגנים וחמאה מומסת עד דגנים מצופה היטב.
אופים 5 עד 11 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחלב עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה בשמנת חמוצה, ביצים ווניל עד מעורבב היטב.
אופים 35 עד 40 דקות או עד המרכז הוא jiggly אבל הצדדים נקבעים.
מגניב 1 שעה בטמפרטורת החדר. מקררים כ 2 שעות או עד צונן.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לערבב סוכר קורנפלור. מערבבים במים ומיץ לימון עד חלקה.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים על 2 דקות או עד מעובה; להסיר מן החום. מערבבים הנותרים 1 כוס אוכמניות.
מניחים ציפוי אוכמניות בקערה קטנה; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
עבור ריבועים, לחתוך עוגת גבינה לתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.
מגישים ציפוי אוכמניות על עוגת גבינה.