ריבועי עוגת גבינה לימונצ'לו
ריבועי עוגת גבינה לימונצ'לו הוא קינוח שמגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 297 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם ליקר לימונצ'לו, סוכר, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה, לימונצ'לו עוגת גבינה ללא אפייה, ו עוגת לירה לימונצ'לו עם מילוי קורד לימון מאייר וגבינת עיזים, טימין וציפוי לימונצ' לו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו את תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 9 על 2 אינץ ' בתרסיס בישול ללא מקל.
טוחנים דק את הביסקוטי במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה המומסת ו -1 כף גרידת הלימון, ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת הפירורים מעל התחתית (לא הדפנות) של התבנית המוכנה.
אופים עד שהקרום מזהיב, כ -15 דקות. מצננים את הקרום לחלוטין על רשת קירור.
מערבבים את הריקוטה במעבד מזון נקי עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת והסוכר ומערבבים היטב, עוצרים את המכונה מדי פעם ומגרדים את דפנות קערת העבודה. מערבבים פנימה את הלימונצ ' לו, הווניל ו -2 כפות גרידת הלימון הנותרות.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, ודופקים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקרום שבתבנית.
מניחים את תבנית האפייה בתבנית צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים לתבנית הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות תבנית האפייה.
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב ומרכז העוגה נע מעט כאשר המחבת מזועזעת בעדינות, על 1 שעה (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר).
מעבירים את העוגה למעמד; מגניב 1 שעה. מקררים עד עוגת הגבינה קר, לפחות 8 שעות עד 2 ימים.
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.
* ליקר לימונצ ' לו ניתן למצוא ברוב חנויות המשקאות ובמחלקת המשקאות בכמה שווקים מיוחדים.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ניתן לשלב עוגת גבינה עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.