קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי פירות חגיגיים

ריבועי פירות חגיגיים
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פירות חגיגי, סלט פירות חגיגי, ו סולם פירות חגיגי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה קטנה זורקים יחד את פרי הקרחון ו -1 / 4 כוס קמח מספיק כדי לצפות את הפירות. בקערה בינונית, קרם יחד את החמאה והסוכר. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים, אחר כך את הביצה ותמצית השקדים. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת המוקרמת. לבסוף מערבבים פנימה את הפירות המצופים בקמח ואת אגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית המוכנה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 20 דקות, או עד שהברים מתחילים להתרחק מדפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים מהתנור ומצננים לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
להכנת הכפור, שלבו בקערה קטנה את סוכר הקונדיטורים, 3 כפות חמאה ומיץ תפוזים. מקציפים עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים על סורגים מקוררים ואז חותכים לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
לורן-פרייר ברוט רוז
לורן-פרייר ברוט רוז
עשוי מענבי פינו נואר של 100% מתוך עשרה כפרים מדורגים ב -100%, שמפניה זו מקבלת את צבעה הוורוד המפואר וטעמי הפירות האדומים המעוגלים מתהליך המכונה 'סיין סיידה', בו עורות הענבים נותרים במגע עם המיץ למשך שלושה ימים. קובי רוז של לורן-פרייר לא רק מכין אפריטיף טעים, אלא גם מתאים למגוון מנות שונות, במיוחד פודינגים.אלכוהול: 12% לפי נפח