קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי פירות חגיגיים

ריבועי פירות חגיגיים
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פירות חגיגי, סלט פירות חגיגי, ו סולם פירות חגיגי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה קטנה זורקים יחד את פרי הקרחון ו -1 / 4 כוס קמח מספיק כדי לצפות את הפירות. בקערה בינונית, קרם יחד את החמאה והסוכר. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים, אחר כך את הביצה ותמצית השקדים. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת המוקרמת. לבסוף מערבבים פנימה את הפירות המצופים בקמח ואת אגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית המוכנה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 20 דקות, או עד שהברים מתחילים להתרחק מדפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים מהתנור ומצננים לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להכנת הכפור, שלבו בקערה קטנה את סוכר הקונדיטורים, 3 כפות חמאה ומיץ תפוזים. מקציפים עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים על סורגים מקוררים ואז חותכים לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
לורן-פרייר ברוט רוז
לורן-פרייר ברוט רוז
עשוי מענבי פינו נואר של 100% מתוך עשרה כפרים מדורגים ב -100%, שמפניה זו מקבלת את צבעה הוורוד המפואר וטעמי הפירות האדומים המעוגלים מתהליך המכונה 'סיין סיידה', בו עורות הענבים נותרים במגע עם המיץ למשך שלושה ימים. קובי רוז של לורן-פרייר לא רק מכין אפריטיף טעים, אלא גם מתאים למגוון מנות שונות, במיוחד פודינגים.אלכוהול: 12% לפי נפח