קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבס-מרנג וניל

ריבס-מרנג וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מרנג Rhubarb-וניל. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קרם של טרטר, מגניב שוט לייט ציפוי מוקצף, ריבס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרנג וניל כפול, מרנג מצופה קוקוס עם שעועית וניל, ו מרנג עם פירות יער טריים קיץ & קרם פרש וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 107°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תביא ריבס, מים ו 2 כפות. סוכר להרתיח בסיר; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד שריבס יתרכך. מגניב, ואז לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בינתיים, לנצח חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית עם מיקסר במהירות גבוהה 5 דקות. או עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להוסיף סוכר שנותר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. כף לתוך 12 תלוליות על גיליון אפייה מכוסה קלף. השתמש בחזרה של כף למרכז הכניסה של כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים 40 עד 45 דקות. או עד פריך, יבש מאוד משחימים קלות. מגניב לגמרי. בינתיים, לנצח תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב. מקררים 15 דקות. או עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים מרנג על צלחות קינוח רק לפני ההגשה. מילוי עם תערובת פודינג; העליון עם ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת