ריבת מקפיא תות
ריבת מקפיא תות עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-160 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 22 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פקטין פירות מאבקה, תותים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו ריבת מקפיא תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחית תותים עם מחית תפוחי אדמה או במעבד מזון עד מעט עבה (לא מחית) כדי להפוך 2 כוסות תותים כתוש.
מערבבים תותים וסוכר בקערה גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מים ופקטין בסיר 1 ליטר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת פקטין חם על תערובת תות; מערבבים כל הזמן 3 דקות.
מיד תערובת כפית לתוך מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב חישוקים של מכולות; חותם.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 24 שעות או עד שנקבע.
חנות במקפיא עד 6 חודשים או במקרר עד 3 שבועות. הפשרה של ריבה קפואה ומערבבים לפני ההגשה.