תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni אפוי עם קישואים חצילים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי בזיליקום קרועים, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו ריגטוני אפוי עם חצילים ונקניקיות, ריגטוני אפוי עם חצילים ועגבניות קלויים, ו ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
מבשלים את הריגטוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזירו את הפסטה לסיר בזמן הכנת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מחית את העגבניות עם המיצים שלהם בבלנדר או מעבד מזון. להעביר את מחית דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה כדי להסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
5
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת nonstick גדולה. קו צלחת גדולה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים מחצית החצילים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החצילים לצלחת לנקז. חזור עם החצילים הנותרים ושמן צמחי ולהוסיף את המנה הראשונה של חצילים. זרוק את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את שמן הזית באותו מחבת המשמשת לבישול החצילים.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הקישואים והבצל ומבשלים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מעט התרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את מחית העגבניות, הבזיליקום והאורגנו ומבשלים על אש מתונה עד שהרוטב מצטמצם בשליש, כ -15 דקות. מערבבים את החצילים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
מקפלים את רוטב החצילים והקישואים לריגטוני יחד עם המוצרלה ומי בישול הפסטה השמורים.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים את גבינת הפרמזן באופן שווה מעל.