ריזוטו אספרגוס שמנת
ריזוטו אספרגוס קרמי נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. זה יכול להיחשב די יקר, עולה בערך $ 3.16 למנה. אם יש לך אורז arborio, אספרגוס, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו אספרגוס שמנת, ריזוטו לימון-אספרגוס שמנת, ו ריזוטו אספרגוס קרמי עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את עצות האספרגוס בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רך, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הקצוות למסננת ולשטוף במים קרים; לנקז היטב.
לשבור את גבעולי האספרגוס לשניים.
מוסיפים אותם למים רותחים ומבשלים עד רך מאוד, על 10 דקות. שמור 1/3 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הגבעולים. מחית את הגבעולים עם מי בישול שמורים במעבד מזון. באמצעות מרית גומי, לעבוד את מחית דרך מסננת גס; אתה צריך בערך 2 כוסות.
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה. בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שאלוט הם משחימים קלות, על 2 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים על חום מתון כדי לצפות את הדגנים עם השמן.
יוצקים את היין וממשיכים לערבב עד היין הוא כמעט התאדה, על 2 דקות.
הוסף 1 כוס של המניה החמה ומערבבים כל הזמן עד כמעט נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. כאשר האורז הוא כמעט רך, לאחר כ 15 דקות, להוסיף את מחית אספרגוס. המשך לבשל, ערבוב, עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 4 דקות.
מוסיפים את עצות אספרגוס ומערבבים במשך 1 דקה כדי לחמם.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בחמאה ובפרמזן. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לעמוד במשך 2 דקות, ואז מכניסים את הריזוטו לקערות רדודות ומגישים.