קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו ברוקולי עם שמנת ולימון

ריזוטו ברוקולי עם שמנת ולימון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ריזוטו ברוקולי עם שמנת ולימון יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו ריזוטו לימון עם ברוקולי, ברוקולי Rabe ב קרם לימון, ו מרק ברוקולי עם קרם לימון-צ'ייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך חום זהוב בקצוות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים את האורז, ומערבבים עד האורז מצופה בשמן והחל טוסט, 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים את היין הלבן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מבשלים ומערבבים עד שהיין מתאדה ברובו, ומערבבים בשליש ממרק העוף; ממשיכים לערבב עד לשלב. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, תוך ערבוב כל הזמן. ערבוב במרק צריך לקחת 15 עד 20 דקות בסך הכל. מערבבים בקרם, ומבשלים 5 דקות לפני ערבוב בברוקולי, עירית, גבינת פרמזן, גבינת אסיאגו. מבשלים ומערבבים עד שהריזוטו חם; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.