אם יש לכם פיסטוקים, שמן זית, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, זעפרן וריזוטו שרימפס, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את מלאי העוף בסיר בגודל בינוני על אש בינונית. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להעביר 1/2 כוס המניה לקערה קטנה ומערבבים את חוטי הזעפרן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הגדר מחבת מעל חום בינוני ולהוסיף את הפיסטוקים הפגועים. טוסט בקצרה עד חם, 15 עד 30 שניות (לצפות בהם בזהירות, כפי שהם עלולים לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר פיסטוקים ולהניח בצד. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
5
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל והמלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד חתיכות בצל רכות אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל חתיכה הופכת שקוף ללבן חלבי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
8
תוסיף את היין. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז סופג את רוב הנוזל. באמצעות מצקת, להעביר 1 כוס המניות לסיר. מערבבים מדי פעם עד שרוב הנוזל נספג. חזור על התהליך עד שיוספו חמש כוסות. ואז לשפוך את מלאי זעפרן ומערבבים היטב עד זה נספג בעיקר. אם האורז עדין אבל עדיין עם נשיכה קלה במרכז, אתה גמור. אם יש לו יותר של קראנץ', לשמור על הוספת 1/2 כוס נוספת של מלאי עד אורז נעשה. ריזוטו צריך להיות חצוף, לא גושי מדי, אז להוסיף מרק נוסף אם אתה צריך לדלל אותו ברגע שהאורז נעשה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מערבבים שרימפס, חמאה, חצי פרמזן, וחצי הפיסטוקים. כסה את הסיר וכבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
תן לו לנוח עד החום שיורית לחלוטין מבשל שרימפס, 2 עד 3 דקות. מתבלים עם כמה סדקים של פלפל שחור, ואם יש צורך, עוד מלח. דק עד ריזוטו הוא עסיסי מספיק כדי ליצור שכבה שטוחה על צלחת מבלי להתקבץ.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מגישים בקערות חמות או צלחות עם קמצוץ נוסף של גבינה ופיסטוקים.