ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים
אם יש לכם פיסטוקים, שמן זית, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, זעפרן וריזוטו שרימפס, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את מלאי העוף בסיר בגודל בינוני על אש בינונית. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה.
להעביר 1/2 כוס המניה לקערה קטנה ומערבבים את חוטי הזעפרן. תניח בצד.
הגדר מחבת מעל חום בינוני ולהוסיף את הפיסטוקים הפגועים. טוסט בקצרה עד חם, 15 עד 30 שניות (לצפות בהם בזהירות, כפי שהם עלולים לשרוף).
הסר פיסטוקים ולהניח בצד. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, בערך לקצוץ.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל והמלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד חתיכות בצל רכות אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל חתיכה הופכת שקוף ללבן חלבי.
תוסיף את היין. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז סופג את רוב הנוזל. באמצעות מצקת, להעביר 1 כוס המניות לסיר. מערבבים מדי פעם עד שרוב הנוזל נספג. חזור על התהליך עד שיוספו חמש כוסות. ואז לשפוך את מלאי זעפרן ומערבבים היטב עד זה נספג בעיקר. אם האורז עדין אבל עדיין עם נשיכה קלה במרכז, אתה גמור. אם יש לו יותר של קראנץ', לשמור על הוספת 1/2 כוס נוספת של מלאי עד אורז נעשה. ריזוטו צריך להיות חצוף, לא גושי מדי, אז להוסיף מרק נוסף אם אתה צריך לדלל אותו ברגע שהאורז נעשה.
מערבבים שרימפס, חמאה, חצי פרמזן, וחצי הפיסטוקים. כסה את הסיר וכבה את החימום.
תן לו לנוח עד החום שיורית לחלוטין מבשל שרימפס, 2 עד 3 דקות. מתבלים עם כמה סדקים של פלפל שחור, ואם יש צורך, עוד מלח. דק עד ריזוטו הוא עסיסי מספיק כדי ליצור שכבה שטוחה על צלחת מבלי להתקבץ.
מגישים בקערות חמות או צלחות עם קמצוץ נוסף של גבינה ופיסטוקים.