ריזוטו לימון עם אספרגוס
ריזוטו לימון עם אספרגוס נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אורז arborio, בצל, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו אספרגוס לימון, ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס, ו שרימפס לימון וריזוטו.
הוראות
להביא לדמיין מרק עוף ללא נתרן נמוך טווח ומים לרתיחה בסיר בינוני.
הוסף אספרגוס ומבשל, חשוף, עד רק רך, על 4 דקות.
להעביר אספרגוס לאמבט קרח להפסיק לבשל ולאחר מכן לנקז. לשמור על מרק בבית רתיחה חשופה, מכוסה.
מבשלים בצל ב 2 כפות חמאה עם 1/4 כפית של מזונות טהורים עם מלח ים עם 4 ליטר סיר כבד על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג.
מערבבים תערובת מרק 1/2 כוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג. המשך להוסיף מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא שמנת ומכרז, על 18 דקות.
מערבבים באספרגוס, גרידה, הנותרים 2 כפות חמאה, פרמזן, פטרוזיליה, ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo