קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 423 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פטריות, חמאה, ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה גדולותקילה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2
מוסיפים 1/4חדרים ומפזרים מלח. Sautémushrooms עד מכרז ומתחיללהתחיל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להעביר mushroomsto קערה בינונית. עבודה 3 morebatches, לחזור עם 6 כפות חמאה, פטריות שנותרו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להביא 7 כוסות מרק עוף כדי להרתיח סיר בינוני; לשמור על חם. Meltremaining 1 1/2 כפות חמאה עם oliveoil בסיר גדול כבד מעל בינוני-lowheat.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים כרישה, מפזרים מלח, ומכרז sautéuntil, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים אורז ומאפשרים חום בינוני. מערבבים עד edgesof אורז מתחיל להיראות שקוף, 3 to4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שנוזל נספג, על 1minute.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8
להוסיף 3/4 כוס מרק עוף חם; מערבבים עד כמעט כל מרק נספג, על 1 דקה. המשך להוסיף מרק by3 / 4 כוסות, תוך ערבוב עד כמעט כל מרק איזסורבד לפני הוספת עוד, עד אורז ishalfway מבושל, על 10 דקות. מערבבים פטריות insautéed. המשך להוסיף brothby 3/4 כוס מלאה, ערבוב עד כמעט כל מרקספוג לפני הוספת עוד, עד riceis מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך שמנת risotois, על 10 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן 1/4 cupgrated, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
Transferrisotto לקערה הגשה. מעבר נוסף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
גבינת פרמזן לצד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן