קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ריזוטו פטריות ותימין

ריזוטו פטריות ותימין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. נסו ריזוטו פטריות עם לימון ותימין, יין אדום, פטריות וריזוטו טימין, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית, מטגנים את הפטריות במשך 2-3 דקות, ואז מוסיפים את הקינואה. שמירה על מלאי הירקות חם במחבת נפרדת על חום נמוך, להוסיף מצקת של המניה ומערבבים עד נספג. מערבבים באורז וחוזרים שוב עם המניה, עד שכל המניה כבר בשימוש עד והאורז וקינואה הם מכרז ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את עלי הקורנית, ולאחר מכן מחלקים בין ארבע צלחות או קערות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מגישים עם פרמזן מגוררת ועלי רקטות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.