קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו שמפניה

ריזוטו שמפניה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא שמפניה, חמאה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! מחבת שפמנון צרוב על ריזוטו שמפניה עם רוטב פאן שמפניה, ריזוטו שמפניה, ו ריזוטו פטריות ושמפניה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את פרוסות הפרושוטו על תבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד פרושוטו פרוסות הם כמעט לחלוטין פריך, על 6 עד 8 דקות. הפרוסות יהיה פריך עוד יותר כפי שהם מגניבים. שמורה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה. בלאנש את האספרגוס במניות העוף במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר את האספרגוס עם כפית מחוררת. הניחו את האספרגוס בצד ושמרו על ציר העוף ברתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
בסיר בינוני אחר, להמיס 1 כף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד למכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים את אורז Arborio ומערבבים את המעיל בחמאה. להמשיך קליית האורז, ערבוב כל הזמן, במשך כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים את השמפניה ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
11
להוסיף 1/2 כוס מרק רותח ומערבבים עד נספג כמעט לחלוטין, על 2 דקות. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ומאפשר כל תוספת של מרק לספוג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך ואת התערובת היא שמנת, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
הסר מהחום. מערבבים בעדינות את האספרגוס, הנותרים חמאה, פרמזן, מלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך מנות ומקשטים על ידי שבירת פרושוטו הפריך לחתיכות קטנות מעל החלק העליון של הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
13
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.