קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז

ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו שעורה עם אספרגוס ואגוזי לוז. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך שן שום, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו שעורה עם ארטישוק ואספרגוס, שעורה "ריזוטו" עם אספרגוס & Shiitakes, ו ריזוטו שעורה עם אספרגוס ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים שליש העליון של כל גבעול אספרגוס באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', שמירת טיפים ופרוסות יחד, ולאחר מכן לחתוך גס שארית. להביא מים (5 1/2 כוסות) ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 3-4 ליטר, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס קצוץ ומבשל, חשוף, עד מאוד רך, 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
העברה עם כף מחורצת למעבד מזון (לא בלנדר, אשר ידרוש הוספת נוזל).
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף עצות אספרגוס שמורות ופרוסות מים רותחים ומבשלים, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
מעבירים עם כף מחוררת למסננת, שומרים את נוזל הבישול במחבת, ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
לנקז היטב ולהזמין בקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
למדוד בישול נוזלי, במידת הצורך, להוסיף מספיק מים כדי להביא סה " כ 4 כוסות, ולאחר מכן להזמין.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
7
מבשלים בצל עם פלפל ו 1/4 כפית מלח בשמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
9
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל נספג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
להוסיף 4 כוסות שמורות אספרגוס בישול נוזלי ולהביא לרתיחה, מכוסה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד שעורה הוא רך (זה צריך להיות לעיס) ותערובת מעובה עקביות דמוית תבשיל, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
11
בינתיים, טחון שום מחית כדי להדביק עם הנותרים 1/4 כפית מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן להוסיף אספרגוס במעבד מזון יחד עם גרידה פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בשר טחוןבשר טחון
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
כאשר שעורה מבושלת, מערבבים פירה אספרגוס, תערובת אספרגוס טיפ, ומספיק מים נוספים כדי דק כדי עקביות הרצוי ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. מערבבים בגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
13
מגישים עם אגוזי לוז וגבינה נוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14
פתקים של טבחים
15
* שעורה ניתן לבשל בערך חצי מהזמן בסיר לחץ 6-8 ליטר. בצע מתכון, בישול בצל בסיר לחץ, חשוף, ולאחר מכן הוספת שעורה ויין לפי ההוראות לעיל. לאחר הוספת אספרגוס בישול נוזלי, חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 18 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
16
הסר את המכסה ולהמשיך עם מתכון, באמצעות סיר לחץ (ללא מכסה) כמו סיר.* אספרגוס ניתן לחתוך מבושל, קצוץ גבעולים puréed, ובישול מים שמורות 1 יום קדימה, ואז מקורר במיכלים אטומים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות