ריזוטו שרימפס וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס גבינת עיזים ריזוטו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אורז arborio, יין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו גבינת עיזים עם אספרגוס, ריזוטו דלעת וגבינת עיזים, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שרק מבושל, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחת כדי להתקרר. לכסות את המניה ולשמור אותו בקושי מבשלים.
בסיר בינוני, להמס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהוא מצופה בשמן, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
הוסף 1 כוס קטנה של המניה מבעבעת ומבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא רך אבל עדיין קצת מוצק וקטיפתי, על 25 דקות בסך הכל. מוסיפים את השרימפס.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בזיליקום, גבינת עיזים, פרמזן, זנגביל וגרידת לימון. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל ומגישים.