קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

ריץ חריף אסיה כנפי עוף

ריץ חריף אסיה כנפי עוף
ריץ חריף אסיה כנפי עוף הוא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. זה הר ד ' אובר יש 334 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-614 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: חריף אסיה ברביקיו כנפי עוף, כנפי עוף אסייתיות חריפות עם רוטב טבילת עשבים, ו כנפי עוף פריכות אסייתיות + מתכון לרוטב צ'ילי מתוק חריף.

הוראות

1
שלב חומץ תפוחים, רוטב סויה, מים, סוכר חום, פלפלי סרנו, ג ' ינג ' ר ומלח בסיר קטן. הביאו תערובת לרתיחה עדינה על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר. ממשיכים לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/3, על 20 דקות. הטעמים יתעצמו ככל שהרוטב מסמיך והופך לסירופי. מחלקים את הרוטב, שומרים 1 1/4 כוסות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שוטפים כנפיים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
מניחים על כוס קרקרים מרוסקים בקערה ללחם. טובלים כנף עוף בביצה הטרופה ומאפשרים עודף לטפטף. ואז מצפים כנף עוף בפירורי קרקר ריץ.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים כנף עוף על נייר אפייה מרופד בנייר כסף. חזור על הפעולה עד שכל העוף מצופה, והוסיף עוד קרקרים כתושים לקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לכריכהלכריכה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מחממים שמן בישול בסיר של 2.5 ליטר עד 375 מעלות צלזיוס.מניחים בזהירות 3 עד 4 כנפי עוף בשמן חם ומטגנים עד שהם פריכים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוציאים כנפיים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. ממשיכים לטגן את העוף בצורה זו עד שכולם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
ריססו קלות שני ניירות אפייה מרופדים בנייר כסף בתרסיס בישול. בעזרת רוטב 3/4 כוסות מצפים קלות כל כנף עוף ומניחים על נייר אפייה מרופד בשכבה אחת ומנסים לא להצטופף בעוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מכניסים ניירות אפייה לתנור שחומם מראש ואופים עד לבישול, 15 עד 20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס). אפשר לעוף לנוח 10 דקות; מגישים עם רוטב שמור, מלפפון, גזר ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור כנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו