קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

רסק תפוחים

רסק תפוחים
אם יש לכם תפוחים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רסק תפוחים, רסק תפוחים, ו פאי רסק תפוחים.

הוראות

1
מניחים תפוחים בסיר גדול ובקושי מכסים במים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד תפוחים הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הפעל תפוחים מבושלים דרך טחנת מזון או בלנדר. מערבבים את הסוכר ומיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות