רסק תפוחים
אם יש לכם תפוחים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רסק תפוחים, רסק תפוחים, ו פאי רסק תפוחים.
הוראות
מניחים תפוחים בסיר גדול ובקושי מכסים במים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד תפוחים הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
הפעל תפוחים מבושלים דרך טחנת מזון או בלנדר. מערבבים את הסוכר ומיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 3 עד 5 דקות.