רצועות פיסלדיר הן pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו רצועות פיסלדיר, Pisaladière, ו Pisaladiere II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל, אנשובי, פלפלים, רוזמרין, מעוגל 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בשמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
רוזמרין
אנשובי
פלפל
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להעביר לקערה ומערבבים זיתים, ואז מילוי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם בלנדר מאפה או את קצות האצבעות עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
3
מוסיפים חלב ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק מדובלל. ללוש בצק בעדינות 8 עד 10 פעמים עם ידיים מקומטות על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלב
1
מרדדים את הבצק לתוך ריבוע 12 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה)על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
2
חתוך ל 3 רצועות שוות. סדר רצועות 1 אינץ 'בנפרד על תבנית אפייה ungreased להתפשט עם מילוי, משאיר גבול 1/2 אינץ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים עד הקרום הוא זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
העברה למתלה באמצעות מרית מתכת גדולה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מרית
5
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
1
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. * רצועות pisaladière ניתן אפוי 3 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.