רק פשטידות ידיים אפרסיות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 279 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם חמאה, קינמון, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידות יד חזיר ואפונה, פשטידות יד ריבת דובדבנים, ו פשטידות יד חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
שלב עמילן תירס עם 1/3 כוס סוכר; להוסיף למחבת. מערבבים באפרסקים, קינמון ומלח. מבשלים עד שהתערובת מתעבה ומרתיח, כ -25 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מרתיחים במשך דקה אחת; להסיר מחום ומערבבים מיץ לימון. מגניב לחלוטין; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
עמילן תירס
קינמון
אפרסק
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
חותכים קרום לרבעים; כף 2 כפות מילוי למרכז של כל רבעון, משאיר בצק 3/4 אינץ ' חשוף בכל צד. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
להעביר פשטידות ל 2 סדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מברשת צמרות של פשטידות עם ביצה; מפזרים סוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
6
חותכים חריץ אינץ ' אחד בחלק העליון של כל עוגה.
7
אופים ב 425 מעלות במשך 18 עד 20 דקות עד הזהב, מסתובב גיליונות אפייה בין מדפים העליון והתחתון באמצע דרך האפייה.