גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, פטריות בר-רוטב שמנת חמוצה בייקון, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הלחם על תבנית אפייה גדולה (או 2 דפי אפייה קטנים יותר) בשכבה זוגית ואופים, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב בהיר, כ 12 דקות.
שלב את הפטריות בתבנית אפייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר, לזרוק עם 3 כפות של השמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד חום רך וזהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד הפטריות נצלות, מחממים את שאר 1 כף השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב והשומן שניתנו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מעבירים את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן שניתנו במחבת sauté ולחזור לתנור על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
13
מוסיפים 3 כוסות של מניית העוף, המרווה, הקורנית והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
14
מוסיפים את הפטריות ללחם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה
15
לטאטא את הביצים בקערה קטנה ולאחר מכן לטאטא בכמה כפות של תערובת המניות החמה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את הביצים ואת שאר תערובת המלאי ללחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. ההלבשה צריכה להיות רטובה מאוד; להוסיף מלאי יותר לפי הצורך. לגרד את התערובת לתבנית אפייה מוכנה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
17
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
18
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי