כבד מוקפץ עם אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד מוקפץ עם אבוקדו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, עירית מיובשת בהקפאה, מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבד שוקיים מוקפץ, כבד מוקפץ עם תבלינים הודיים, ו כבד עוף מוקפץ על טוסט.
הוראות
כבד קצוץ ב 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות בכל צד.
חותכים אבוקדו לפרוסות 1/4-inchthick לאורך. פרוסות חתוכות ב 2 כפות חמאה על חום בינוני 1 דקה בכל צד או עד אבוקדו הוא רך מעט. מסדרים פרוסות סביב הכבד על מגש.
שלב נשאר 1/4 כוס חמאה, מרק עוף, ורמוט, מיץ לימון, עירית, ופטרוזיליה בסיר קטן. מביאים לרתיחה.
הסר רוטב מחום; לשרת מעל כבד ואבוקדו.